Ziua studentului sărbătorită în sectorul Ciocana

    Pe lângă frumoasele sărbători ale toamnei ca Ziua cunoștințelor, Ziua profesorilor, se enumeră și una mai puțin cunoscută, însă la fel de marcantă, Ziua studenților. 17 noiembrie este ziua dedicată celor care reprezintă viitorul nostru, elevilor ce în fiecare zi se află în goana după cunoștințe, celor a căror curiozitate de a afla cât mai multe nu are limite.

     Pretorul sectorului Ciocana Sinilga ȘCOLNIC, în cadrul vizitei de lucru la Institutul de Științe Penale și Criminologie Aplicată  a felicitat studenții cu această  frumoasă  sărbătoare a  tinereții, dorindu-le viitorilor specialiști în domeniu succese pe parcursul anului de învățământ și realizări frumoase în domeniul ales. Anii de studenție să-i inspire la cele mai creative idei, să le ofere un tezaur nesecat de cunoștințe. Greutățile ce vor apărea în cale, îi va forma ca specialiști și personalități.

     Încredințând Administrația Institutului de Științe Penale și Criminologie Aplicată  de toată susținerea APL Ciocana, Pretorul a înmânat scrisori de gratitudine domnului Victor BUJOR, Rectorul  ISPCA,  pentru implicare în viața comunității, i-ar celor mai activi studenți – diplome  de onoare.