Ziua Sportivului şi a Mişcării Olimpice, 18 mai 2020

Dragi sportivi!

Stimaţi amatori ai sportului şi modului sănătos de viaţă,

din sectorul Ciocana.    

      Ziua Sportivului şi a Mişcării Olimpice este un frumos prilej de a ne aminti de istoria Mișcării Olimpice, de a exprima recunoștință sportivilor naționali și tuturor celor care au contribuit la obținerea performanțelor sportive la competițiile naționale şi internaționale.

Această zi aduce în țară valorile olimpice și bucuria victoriilor obținute prin efort.

Totodată, este o oportunitate de a cunoaște eroii sportului național, de a învăța din experiența lor, de a descoperi noi forme de sport și de a îndemna tânăra generație să practice sportul.

Exemplul vostru, dragi sportivi, este foarte valoros pentru noi și demonstrează că putem avea rezultate impresionante atunci când muncim în echipă.

Permiteţi-mi să vă felicit cu cu acest notoriu eveniment şi îmi exprim  înaltă apreciere pentru performanţele extraordinare  şi eforturile semnificative de organizare a activităţilor sportive . Vă mulțumesc pentru responsabilitatea și dedicația pentru prestația profesională, menținerea și promovarea sportului în sectorul Ciocana,

Voi sunteți cei care descoperiți, dezvoltați, puneți în valoare și promovați talentul și valorile sportive, iar rezultatele pe care le-am obţinut  sunt o dovadă incontestabilă a aportului dumneavoastră la formarea campionilor țării.

Suntem recunoscători că putem face împreună lucruri minunate şi susţine modul sănătos de viaţă.

Vă dorim sănătate, frumoase realizări, să vă bucuraţi şi în contiuare de succese , ducîndu-ne faima oraşului în ţară şi  peste hotarele ei, iar succesul să fie partenerul fidel în activitatea Dstră cotidiană „Întru-un corp sănătos – o minte sănătoasă”, a fost şi rămîne deviza care-i uneşte pe toţi entuziaştii sportului.

Sportul are puterea de a aduna, de a schimba și de a încuraja, de aceea vă îndemnăm  să faceți sport, iar valorile Mișcării Olimpice, precum excelența, respectul, prietenia, diversitatea și toleranța să vă însoţească mereu".

        Vă doresc perseverență, curaj şi desigur victorii olimpice!

         Cu respect, 

         Pretorul sectorului Ciocana                             Sinilga ŞCOLNIC