Ziua Pamântului în sectorul Ciocana

      La 22 aprilie, în fiecare an, sărbătorim Ziua Planetei Pământ.

    Acțiunile realizate cu această ocazie au inclus activități de salubrizare, plantare, amenajare a teritoriului, ore ecologice, activități de informare organizate în mai multe instituții din sector.

    Activități de amploare s-au desfășurat în Instituția Publică Liceul Teoretic cu Profil de Arte „Mihail Berezovschi”, una din ele fiind concursul de creație plastică cu tema „Planeta Pamant”. Această acțiune a avut ca scop conștientizarea copiilor despre importața ocrotirii mediului în care traiesc prin intermediul desenelor așa cum percep ei, și de a incuraja generațiile viitoare să se gândească la importanța de a păstra un mediu nepoluat, curat și neprimejdios pentru viață.

   Plini de imaginație și sensibilitate artistică copiii au pictat desene despre natură și animale, familiile lor și mediul înconjurător.

    Pentru participare activă cei mai buni elevi Caprolov Dumitru, Popa Nicoleta, Corja Alina, Sandu Ecaterina, Murzac Mădălina, Muntean Otilia au fost premiați cu mențiuni din partea preturii.

    Cuvinte de gratitudine, apreciere și sincere mulțumiri pentru buna organizare și desfășurare a activităților adresăm directorilor adjuncți pe educație Natalia Batâru, Cristina Popușoi și Rodica Cheibaș, profesorilor de geografie Ana Lupu și Alisa Ciubaciuc.

    Pretura sectorului Ciocana apreciază relațiile de colaborare cu Instituția Pulblică Liceul Teoretic cu Profil de Arte „Mihail Berezovschi” și încurajează desfășurarea activităților de instruire și educație ecologică, care contribuie la un viitor mai bun al planetei noastre.

    Să promovăm armonia cu natura şi Pământul.