Ziua Lucrătorului Medical sărbătorită la Ciocana

Sănătatea este o comoară pe care puțini știu să o prețuiască, deși aproape toți se nasc cu ea” – spunea Hipocrate iar rolul lucrătorului medical într-o societate este vital, cu atât mai mult că sănătatea populației este o prioritate.

          Ziua de 14 iunie pentru angajaţii din sistemul medical ÎMSP Asociația Medicală Teritorială Ciocana a fost una de emoționantă de trăire sufletească.Peste 100 de persone care au îmbrăţişat  nobila profesie  au fost prezenţi la sărbătoarea cu ocazia consemnării “  Zilei Lucrătorului Medical”

           Pretorul sectorului Ciocana, Sinilga ŞCOLNIC, a adus felicitări și urări de bine lucrătorilor medicali, apreciind cu respect munca oamenilor în halate albe valoroasă pentru întreagă societate, pentru locuitorii sectorului. Administrația publică locală cunoaște foarte bine toate problemele existente în sistemul de sănătate și prețuiește la justa valoare faptul că lucrătorii medicali fac față cerințelor în pofida tuturor greutăților. Pretura sectorului Ciocana a acordat și va acorda în continuitate ajutor  şi susţinere  dorindu-le  sănătate, împliniri pe plan personal și profesional.

          Cu acest prilej lucrătorii medicali au fost decernaţi cu diplome din partea  Preturii sectorului Ciocana pentru merite deosebite  în activitatea prodigioasă în domeniul sănătăţii publice şi dăruire sufletească.