Ziua Internațională a Persoanelor în Etate

     A devenit deja o tradiţie frumoasă ca la 1octombrie să marcăm Ziua Internațională a Persoanelor în Etate, dedicată celor care poartă pe chip înţelepciune, iar în suflet urmele experienţelor trăite pe parcursul vieţii.

     Şi în acest an, Pretura sectorului Ciocana a organizat în parteneriat cu DAS Ciocana o activitate de suflet pentru un număr de persoane în etate din rândul pedagogilor. Reprezentanții preturii și direcției asistență socială din sector împreună cu voluntarii de la Institutul de Științe Penale și Criminologie Aplicată au oferit cadouri și florile recunoștinței pedagogilor veterani, felicitându-i totodată și cu ajunul sărbătorii profesionale Ziua lucrătorului din învățământ. Astfel am vrut să le aducem o rază de lumină în suflet și un semn de gratitudine pentru muncă nobilă, fidelitatea față de profesie, efortul și contribuția la educarea generațiilor și potențialului intelectual al țării.

     Sinilga ȘCOLNIC, pretorul sectorului Ciocana a ținut să aprecieze implicarea tinerilor din sector în acțiuni care promovează atitudini pozitive față de persoanele în etate, relațiile prietenoase și tolerante între generații. De asemenea, doamna pretor exprimă sincere mulțumiri bisericii ,,Sf. Ilie”, în persoana părintelui protopop Iurie Zagnat pentru contribuția și suportul acordat la desfășurarea acestei activități nobile.