Zâmbetul Curcubeului

  Pretura sectorului Ciocana a organizat astăzi pe aleea bulevardului Mircea cel Bâtrân un concert susținut de elevii Școlii primare nr. 12 „Anatol Popovici” cu genericul „Zâmbetul  Curcubeului”.

  Evenimentul face parte din cadrul Proiectului de acțiuni cultural-artistice de weekend, lansat la inițiativa Primarului General al municipiului Chișinău Ion Ceban.

  Copiii au inundat cu amalgamul de talente, impresionând publicul cu diversitatea aptitudinilor și măiestriei artistice. Instrumentiștii, dansatorii, interpreții  au cucerit inimile părinților și simpatia celor prezenți,  fiind lăudați cu aplauze.

  Atât părinții, profesorii, cât și elevii spun că sunt mândri de rezultatele obținute, iar acest proiect cultural este un motiv pentru a se manifesta.

  Pretorul Sinilga ȘCOLNIC apreciază prestația înaltă a minunaților elevi din cadrul școlii primare nr. 12 „Anatol Popovici”, director Maria Melnic, grație profesionalismului pedagogilor și încurajează toate instituțiile să fie active în acest proiect excepțional, care oferă oportunitate de afirmare și promovare.