Vizită de lucru la S.R.L Radeva-Grup - Fabrică de Oglinzi

Pretorul sectorului Ciocana Sinilga Şcolnic a intreprins astăzi, 07 iulie 2020, o  vizită de lucru la S.R.L. „RADEVA-GRUP” - Fabrica de Oglinzi,  cu sediul str. Maria  Drăgan 11 A.  Subiectul principal al discuţiei cu Anatol Braşoveanu, directorul fabricii,  a vizat  condiţiile de muncă, problemele existente, rezultatele obţinute şi perspectivele de dezvoltare, totodată, menţionâd standartul  înalt de calitate al produselor realizate datorită investițiilor  în utilaje noi performante  de la furnizori europeni, creșterea capacității de producție .

Pretorul a ţinut să vitizeze sălile de producţie pentru a discuta cu muncitorii arătându-se mulţumită de calitatea muncii acestora.

Anatol Braşoveanu  consideră  vizita Pretorului benefică la identificarea soluțiilor pentru problemele din sector.

Sinilga Şcolnic apreciază prezenţa Fabricii de Oglinzi în sectorul nostru, fiind una din cele mai mari fabrici de sticlă şi oglindă din  Republica Moldova , afirmând că este necesar de acordat mai mulă atenţie  procesului de comunicare între autoritatea publică locală şi colectivele de muncitori,  dorindu-le obţinerea rezultatelor scontante  întru prosperarea fabricii şi a sectorului.