Viața sănătoasă - împreună pentru prevenție

  Astăzi, în cadrul proiectului „Viața sănătoasă”, Amfiteatul Ciocana a găzduit o activitate specială dedicată Săptămânii Globale de Prevenire a Bolilor Netransmisibile (NCD). Evenimentul a reunit cetățeni, profesioniști din domeniul sănătății și invitați speciali, printre care îndrăgitele interprete de muzică populară Angela Arseni și Ina Castraveț, care au adus un plus de energie și bucurie participanților.

  Prezentă la eveniment, Sinilga Școlnic, Pretorul sectorului Ciocana a subliniat importanța educației pentru sănătate și a prevenției în combaterea bolilor netransmisibile, declarând că este vital să încurajăm cetățenii să adopte un stil de viață sănătos și să le oferim acces la informații și activități, care să contribuie la prevenirea acestor afecțiuni. Acest eveniment face parte dintr-o serie de acțiuni pe care le vom continua în sprijinul sănătății publice.

  Pretura sectorului Ciocana, în parteneriat cu instituțiile locale de sănătate, au distribuit materiale informative și au oferit consultanță gratuită pentru prevenirea bolilor netransmisibile.