Un vârtej de energie și voie bună la Ciocana!

  Inima sectorului Ciocana a vibrat astăzi la unison cu entuziasmul și energia debordantă a elevilor din IP Liceele „Ginta Latină”, „Gaudeamus”, Gimnaziul „Steliana Grama”, Școalile primare „Grigore Vieru” și nr. 95, la evenimentul sportiv „Starturi vesele”.

  Activitatea grandioasă a fost organizată de Pretura sectorului Ciocana în parteneriat cu PORT Mall, care a reprezentat un prilej unic pentru copii de a se bucura de mișcare, joc și distracție.

  De la curse de alergare și sarituri, la ștafete palpitante și jocuri de echipă, întrecerile au fost pline de clipe memorabile și entuziasm contagios.

  Indiferent de rezultatul obținut, toți participanții au demonstrat un spirit sportiv excepțional, fiind recompensați cu aplauze și premii simbolice.

  „Prin intermediul acestui eveniment ne-am propus să promovăm un stil de viață sănătos și să cultivăm spiritul de echipă în rândul tinerilor, oferindu-le oportunitatea de a se bucura de activități recreative în aer liber pentru dezvoltarea lor fizică și socială”, a subliniat Sinilga ȘCOLNIC, Pretorul sectorului Ciocana.

  Exprimăm recunoștința față de toți participanții, cadrele didactice și parteneri, care au contribuit la succesul competiției. Prin eforturile comune, am reușit să creăm o zi plină de bucurie, mișcare și amintiri frumoase pentru toți.