Tata, mama, eu - suntem activi mereu

    Vineri, 13 mai 2022, s-a desfășurat competiţia sportivă „Tata, mama, eu - suntem activi mereu".

   Evenimentul se înscrie în şirul acţiunilor consacrate Zilei Internaţionale a Familiei, organizat de Pretura sectorului Ciocana și IPLT „Ginta Latină”. Acțiunea s-a desfăşurat în Sala de sport a instituției și a avut drept obiectiv popularizarea practicării sistematice a exercițiilor fizice și sportului cu familia; consolidarea copiilor și a părinților acestora, înțelegerea importanței sportului în viața umană, creștrerea dragostei pentru cultura fizică și sport, sentimente de prietenie, interes pentru activități de petrecere a timpului liber.

    În competiție s-au avântat 2 echipe ale claselor a IV-a „B” (OLIMP) și clasa a IV-a „D” (Daciada). Cei mai ingenioși părinți împreună cu copii lor isteți au demonstrat în cadrul celor 7 probe pregătire sportivă, spirit de echipă, atașament pentru implicare, dorință și dragoste de a participa în competiție. Asistența a fost delectată în pauză cu excepționale dansuri sportive și demonstrații de arte marțiale.

   Familiile au fost decernate cu trofeie, medalii, diplome.

   Prezentă la eveniment, pretorul Sinilga Școlnic a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia „Zilei Internaționale a Familiei”, subliniind importanța promovării modului sănătos de viață și practicarea sportului la orice vârstă. Totodată, le-a urat mult succes participanților, or, numai așa putem spune că suntem o comunitate care trăim după principii sănătoase, suntem optimiști și fericiți.