Târgul cu Tradiție din 8 - 9 aprilie

  În zilele de 8 – 9 aprilie, pe aleea din bd. Mircea cel Bătrân se desfășoară Târgul cu Tradiție, eveniment organizat de Primăria municipiului Chișinău și Pretura sectorului Ciocana în parteneriat cu Asociația pentru susținerea Businessului Mic și Mijlociu „Perspectiva”.

  În cadrul târgului participă peste 60 producători locali, care au expus o varietate mare de produse autohtone. Printre acestea găsim legume și fructe proaspete, carne și produse din carne, lactate și brânzeturi, miere și produse apicole, conserve, dulcețuri, gemuri și murături.

  Nelipsite sunt vinurile, sucurile și ceaiurile. De asemenea, cumpărătorii vor găsi produse din lemn, accesorii pentru casă, jucării, bijuterii, obiecte de artă și decor, lucrări manuale și de artizanat.

  Astfel de evenimente oferă ocazia de a promova producătorii mici și mijlocii, de a expune și a vinde produsele publicului larg sau către alți comercianți și parteneri de afaceri. Totodată, sunt vizibile tendințele actuale ale pieței, noile idei de afaceri și oportunități de dezvoltare a businessului.