Târgul cu Tradiție din 24-25 iunie

  În acest weekend, în zilele de 24 și 25 iunie, Aleea principală din sector a devenit gazda Târgului cu tradiție al produselor autohtone, organizat de Pretura Ciocana în parteneriat cu Asociația Pentru Susținerea Businessului Mic și Mijlociu „Perspectiva”.

  Târgul a atras 48 de participanți, care și-au expus cu mândrie produsele și creațiile, într-o atmosferă vibrantă și plină de viață. Pe parcursul celor două zile, vizitatorii au avut ocazia să se bucure de gustul autentic al mâncărurilor tradiționale, să descopere meșteșugurile locale și să achiziționeze produse originale și de calitate.

  Printre expozanți s-au regăsit producători locali de produse alimentare cum ar fi miere naturală, fructe și legume proaspete, pomușoare, brânzeturi artizanale și băuturi locale, care au impresionat prin aromele autentice și prospețimea ingredientelor folosite. Artizanii talentați au prezentat obiecte de artă și creații handmade, care au atras atenția vizitatorilor dornici să descopere autenticitatea și unicitatea produselor locale.

  Prin intermediul acestui eveniment deosebit este promovată și susținută cultura locală,  tradițiile și producția autohtonă.

  Târgul a oferit și un program distractiv pentru copilași.

 Ne exprimăm recunoștința față de toți cei implicați în realizarea acestui târg de succes și mulțumim vizitatorilor pentru participarea lor entuziastă.

altele

sâmbătă / 27 aprilie,2024
sâmbătă / 27 aprilie,2024
vineri / 26 aprilie,2024