TÂRGUL AGRO-GASTRONOMIC al producătorilor de pomușoare Summer Berry Fair

          Astăzi, 23 iunie 2019, în premieră în sectorul Ciocana s-a desfășurat TÂRGUL AGRO-GASTRONOMIC al producătorilor de pomușoare „Summer Berry Fair”. Acest târg este organizat la inițiativa Primarului general interimar, Ruslan Codreanu de către Pretorul sectorului Ciocana, Sinilga Școlnic în comun cu Asociația Obștească „Pomușoarele Moldovei”, scopul lui este susținerea producătorilor locali din Republica Moldova și promovarea consumului produselor autohtone.

          La Târg au participat: producătorii de pomușoare din toate colțurile Moldovei, membrii Asociației Obștești „Pomușoarele Moldovei”, patiseri și bucătari din cunoscutele localuri de alimentație publică. De asemenea vizitatorii au avut parte de un program cultural artistic și distractiv prezentat de: Centrul de creație pentru copii și tineret „Ghiocel”, ansamblul „Do Re Mi”, „Angel Dance” și Teatrul municipal de Păpuși „Guguță”.

          În cadrul evenimentului s-a organizat: ateliere de creație (master class), jocuri recreative, distractive și pictare pe față oferite de către SRL „Cojocaru-Grup” și SRL „Open Kids”.

          Pretura sectorului Ciocana Vă așteaptă cu drag și la alte Târguri asemănătoare care vor fi organizate pe 21 iulie și 18 august 2019.

altele