TÂRGUL AGRO-GASTRONOMIC al producătorilor de pomușoare Summer Berry Fair ediția a II

Astăzi, 21 iulie 2019, în sectorul Ciocana s-a desfășurat TÂRGUL AGRO-GASTRONOMIC al producătorilor de pomușoare „Summer Berry Fair” ediția a II. Acest târg este organizat de către Pretorul sectorului Ciocana, Sinilga Școlnic în comun cu Asociația Obștească „Pomușoarele Moldovei”, scopul lui este susținerea producătorilor locali din Republica Moldova și promovarea consumului produselor autohtone.

La Târg au participat: producătorii de pomușoare din toate colțurile Moldovei, membrii Asociației Obștești „Pomușoarele Moldovei”, patiseri și bucătari. De asemenea vizitatorii au avut parte de un program cultural artistic și distractiv prezentat de Teatrul municipal de Păpuși „Guguță”.

În cadrul evenimentului s-a organizat: ateliere de creație (master class), teatrul gastronomic oferit de către SRL „Luvitan Grup”,  jocuri recreative, distractive și pictare pe față oferite de către SRL „Cojocaru-Grup” și SRL „Open Kids”.

Pretura sectorului Ciocana Vă așteaptă cu drag și la ediția a III, a Târgului de Pomușoare care vor fi organizat pe data de 18 august 2019.