Susținem Producătorii mici autohtoni!

   Astăzi, 19.01.2022, în incinta Preturii sectorului Ciocana, a avut loc o întrunire cu directorul S.R.L. „Meltan”, doamna Tatiana MELNIC, promotorul consulului produselor autohtone de la  producătorii locali și organizatorul Târgurilor micilor producători sub brăndul „CĂMARA MOLDOVEI  – CHIȘINĂU”.

    Doamna Tatiana MELNIC a menționat în cadrul dialogului amiacal, că experiența organizării unui asemenea Târg de succes în sectorul Ciocana, la finele anului 2021,  în baza unui Acord de colaborare încheiat între Pretura sectorului Ciocana și S.R.L. „Meltan”,  a devenit motiv pentru a propune continuarea relațiilor de parteneriat public-privat în vederea organizării mai multor evenimente de acest gen în anul 2022.

   Inițiativa a fost apreciată și părțile au convenit asupra necesității elaborării unei agende de evenimente, care urmează să fie realizate în comun pe parcursul anului. 

   Organizarea Târgurilor produselor autohtone va contribui la dezvoltarea culturii consumului acestora și la familiarizarea locuitorilor sectorului cu producătorii mici din diferite localități ale Republicii Moldova.