Susținem foștii deportați

  Susținerea foștilor deportați este un subiect important, iar angajamentul față de respectarea drepturilor lor este esențial într-o societate democratică și justă.

  În acest context, la inițiativa Primarului General Ion Ceban și cu suportul Asociației pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului, Pretura sectorului Ciocana a oferit colete cu produse alimentare Asociației foștilor deportați și deținuți politic.

  De remarcat faptul, că acest ajutor simbolic, oferit beneficiarilor în lunile mai și iunie, este un gest de compasiune pentru toți cei care au avut de suferit în urma represiunilor staliniste.

  Efortul depus de administrația publică locală în sprijinirea foștilor deportați, promovarea incluziunii sociale și a participării lor active în comunitate, a fost înalt apreciat cu mesaje de mulțumire din partea membrilor asociației.

  „Ne-am unit forțele pentru a sprijini persoanele deportate printr-o mică contribuție, care poate face o mare schimbare. Doar prin dăruire lumea este mai bună” - a menționat Pretorul Sinilga Școlnic.

altele

sâmbătă / 27 aprilie,2024
sâmbătă / 27 aprilie,2024
vineri / 26 aprilie,2024