Succese sportivilor la Campionatul European

   Tinerii sportivi în frunte cu Radu Pahom, antrenor secția Arte Marțiale din cadrul IP Liceul teoretic cu profil sportiv nr. 2, vor reprezenta Republica Moldova la Campionatul WAKO European Kickboxing Championships, Montenegro, Budva 2021.

   Fiind membrii lotului național și participând anterior la mai multe campionate de nivel național și internațional, precum ar fi Cupa Europei la kickboxing din Croația, Karlovac 2021 și Cupa Lumii la Kickboxing din Ungaria, Budapesta 2021, sportivii s-au întors cu locuri premiante.

    Astăzi, 03 noiembrie 2021, la invitația Pretorului sectorului Ciocana, Sinilga ȘCOLNIC, sportivii au fost întâmpinați în incinta instituției, unde li s-a urat drum bun și mult succes în competiția acerbă: „Am toată încrederea și nutresc un sentiment de mândrie că veți reprezenta cu demnitate și la înălțime atât țara, cât și sectorul, în Campionatul European”, a menționat pretorul.

    Sinilga ȘCOLNIC, Pretorul sectorului Ciocana, susține promovarea sportului, modul sănătos de viață și aduce sincere mulțumiri agenților economici pentru suportul financiar și material acordat sportivilor.