Stăpânim natura prin a ne supune ei (Francis Bacon)

  Printr-un efort comun de a proteja mediul înconjurător și a susține campania de salubrizare inițiată de către Ion CEBAN,  Primarul General al municipiului Chișinău, angajații Preturii sectorului Ciocana, Asociației de Gospodărire a Spațiilor Verzi,  membrii Asociației veteranilor de muncă din sectorul Ciocana, Asociației Obștești „Uniunea Veteranilor Războiului din Afganistan a Republicii Moldova”, Asociației Invalizilor și Veteranilor Războaielor din Afganistan și Transnistria și Asociației Obștești „Cernobîl” s-au adunat astăzi pentru a curăța malurile râului Bâc.

  Voluntarii au pornit la acțiunea de curățenie încă de dimineață, echipați cu mănuși, saci de gunoi și ustensile necesare pentru colectarea deșeurilor. Pe parcursul zilei aceștia au strâns cantități semnificative de deșeuri, inclusiv ambalaje de plastic, sticle, hârtii și alte materiale nedorite.

  „Curățarea malurilor râului Bâc nu este doar o acțiune de salubrizare, ci și un semnal că ne pasă de mediul înconjurător și că suntem hotărâți să protejăm resursele naturale pentru generațiile viitoare”, a menționat Sinilga ȘCOLNIC, Pretorul sectorului Ciocana.