Spectacol teatral-muzical Duminica în sat

  La data de 23 martie Pretura sectorului Ciocana a fost onorată să găzduiască un eveniment extraordinar, prezentat de Centrul Național de Creație „Satul Moldovenesc Buciumul”.

  În cadrul spectacolului teatral-muzical „Duminica în sat” publicul a trăit momente puternice despre nostalgia valorilor pierdute, dar și s-au bucurat de voie bună și joc inedit al artiștilor.

  Un moment special a fost colajul de cântece înălțătoare, interpretate de Maria Stoianov și discipola sa Daniela Pleșca.

  Totodată, spectatorii au avut posibilitatea să admire și valoroasele costume naționale purtate cu mândrie de minunații artiști.

  Atât timp, cât cei mai în vârstă vor avea grijă să transmită tradițiile noilor generații și atât timp cât vor mai fi tineri, care să le pese cu adevărat de datinile strămoșești, neamul nostru va exista, or veșnicia s-a născut la sat.

  Sinilga Școlnic, Pretorul sectorului Ciocana, a exprimat cuvinte de mulțumire, susținere și respect imens Centrului Național de Creație „Satul Moldovenesc Buciumul”, condus de talentata Maria Stoianov, pentru contribuția pe tărâmul promovării culturii în speranța unei colaborări frumoase cu proiecte minunate.