Spectacol la Teatru pentru copii

   Fără copii e imposobil să iubești această omenire. Iar grija față de copii este o datorie sacră de a ne asigura, că drepturile lor sunt respectate, că bunăstarea lor este protejată, iar ei pot crește in pace.

   Astăzi, 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, 70 copii din sectorul Ciocana au avut parte de un spectacol interesant „Cheița fermecată” la Teatrul Dramatic Municipal „Pe strada Trandafirilor”, intrarea fiind gratuită. Atmosfera plăcută și întâlnirea cu eroii dragi din poveste a luminat privirile copiilor, aducând buna dispoziție, zâmbete și voie bună. După spectacol toți copiii au primit daruri oferite cu drag din partea preturii.

   Sinilga Școlnic, Pretorul sectorului Ciocana, manifestă interes sporit și atenție prioritară  pentru buna organizare a odihnei și timpului liber al copiilor și consideră important desfășurarea activităților organizate cu participarea lor, care le permite să fie activi în afara familiei, arta teatrală are un rol important în dezvoltarea şi educarea copilului pe plan cognitiv, afectiv, moral, estetic, volitiv, fiind totodată un mijloc de socializare.