Spectacol Dor de folclor

  Pretura sectorului Ciocana a desfășurat la 26 iunie, ora 18:00,  un  spectacol excepțional, protagonistul căruia a fost interpretul, compozitorul și textierul Saveliu Cojocaru. În cadrul acestui eveniment, parte a Proiectului social-cultural de Weekend „Dialog cultural cu chișnăuienii”, locuitorii și oaspeții  au fost delectați cu evoluări de prestație înaltă, muzică și dans.

  Moderatoarea Tatiana Ciobanu, specialist principal Secția cultură, tineret și sport, a adresat selecte cuvinte de apreciere și mulțumiri atât maestrului Saveliu Cojocaru, cât și interpreților Oxana Crăciun, Gherghe Cebotari, Bogdan Gașper, Ghenadie Negru, pentru  dăruirea și contribuția incontestabilă pe tărâmul creației.

   Artiștii au fost răsplătiți cu flori și aplauze furtunoase din partea publicului spectator care au trăit o seară impresionantă  cu emoții de lungă durată.

   Sinilga Școlnic, Pretorul sectorului Ciocana apreciază și susține activitățile din cadrul proiectului „Dialog cultural cu chișnăuienii”, care contribuie la manifestarea tinerilor talente și promovarea personalităților din domeniul culturii.