Spectacol dedicat Zilei lucrătorilor din gospodăria de locuinţe şi deservire comunală

  Ziua lucrătorilor din gospodăria de locuinţe şi deservire comunală este marcată anual în aprilie este un bun prilej pentru a ne exprima respectul şi atenţia către persoanele care asigură buna funcţionare a sistemului edilitar-gospodăresc, efectuează lucrări de amenajare şi salubrizare pentru toţi locuitorii din municipiu.

  Cu această ocazie muncitorii serviciilor municipale din teritoriul administrat au fost invitaţi de Pretura sectorului Ciocana la o manifestare culturală de zile mari.

  Pretorul Sinilga ȘCOLNIC a mulțumit fiecărui angajat pentru munca și atitudinea civică pe care o manifestă, dăruirea în îndeplinirea obligațiunilor cu abnegație, responsabilitatea întru asigurarea unui mediu favorabil pentru cetățeni.

  Sărbătoarea a culminat cu un spectacol teatral-muzical, prezentat de Centrul Național de creație „Satul Moldovenesc Buciumul”, director general Maria Stoianov, Artistă Emerită a Poporului.

  Prestația înaltă a artiștilor, care au adus în scenă valorile inestimabile ale neamului nostru, tradiții și obiceiuri, a înduioșat privirile spectatorilor cu amintiri plăcute de dor, de casă, părinți și oameni dragi, fiind răsplătită cu ropote de aplauze.

  La mulţi ani tuturor lucrătorilor din domeniul gospodăriei de locuinţe şi deservire comunală.