Sistarea temporară a traficului rutier pe unele străzi din sectorul Ciocana

  ‼️Sistarea temporară a traficului rutier pe unele străzi din sectorul Ciocana

  Primăria Municipiului Chișinău informează că pe 20 mai 2024, în intervalul orelor: 10:00 –16:00, va fi sistat temporar traficul rutier pe un tronson din str. M. Sadoveanu, între str. Ig. Vieru și str. Prof. Ion Dumeniuk, în legătură cu desfășurarea acțiunilor de filmare pentru realizarea unui proiect cinematografic.

  De asemenea, în cadrul aceleiași acțiuni, pe 21 mai, curent va fi sistat traficul rutier pe un tronson din str. Otovasca, 19-25/1 și pe str. Negreșteni, între str. Otovasca –Uzinelor.

  ✅Activitățile au fost avizate de către autoritățile centrale de profil, de Inspectoratul General al Poliției și de Inspectoratul General al Carabinierilor, care vor asigura ordinea publică pe toată perioada derulării filmărilor.

  Este demn de menționat că filmul „Transit Time” este susținut de Centrul Național al Cinematografiei din Republica Moldova și reprezintă prima aplicare a schemelor de atragere a investițiilor în domeniul audiovizual în țara noastră.

  Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor polițiștilor, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

  Primăria Chișinău solicită scuze și înțelegere cetățenilor pentru incomoditățile create.