Ședința operativă a serviciilor municpale din 16.09.2024

  Astăzi, 16 septembrie 2024, a avut loc ședința operativă a serviciilor municipale desfășurată în regim online și condusă de Ilie Ceban, Viceprimar al municipiului Chișinău. În cadrul acesteia, au fost discutate subiecte de mare importanță pentru buna desfășurare a activităților din Chișinău, inclusiv:

 - lichidarea consecințelor ploilor abundente din ultimele zile, care au afectat mai multe zone din municipiu, subliniindu-se necesitatea intervențiilor rapide pentru evacuarea apei și repararea daunelor;

- desfășurarea procesului educațional în instituțiile de învățământ. S-a discutat despre măsurile luate pentru a asigura continuitatea orelor în condiții de siguranță, precum și despre eventualele probleme cauzate de condițiile meteorologice nefavorabile.

- situația din domeniul social și de sănătate, cu un accent pe măsurile de prevenire a bolilor sezoniere și infecției COVID-19;

- întreținerea drumurilor publice și proiectele de infrastructură rutieră;

- menținerea ordinii publice.

  Ședința a servit drept platformă întru coordonarea eforturilor dintre serviciile municipale pentru identificarea soluțiilor rapide și eficiente în gestionarea problemelor curente ale orașului.