Şedință on-line cu Consiliul Local de Tineret Ciocana


     Astăzi,  01aprilie 2021, ora 15.00 a fost convocată ședința online a Consiliului Local Tineret Ciocana, condusă  de președintele Andreea Manole.

În cadrul ședinței au fost discutate urmatoarele  subiecte:  

  • Implementarea proiectelor “Cioco Learn 2021” și “Time Management” .
  • Planul de activitate a CLT Ciocana pentru lunile aprilie –mai 2021.

    Răspunzătorii de proiecte  Dorin Erhan și Ariana Iațco au făcut o succintă  descriere a desfășurării acțiunilor.

     În cadrul discuției consilierii  au demonstrat o dorința vădită de a se implica în viața comunității.  Tinerii au fost încurajați de specialiștii Secției cultură, tineret și sport din cadrul Preturii sectorului Ciocana să-și asume noi initiative, facilitând totodată îmbunătățirea cadrului de comunicare între APL și tineri, astfel încât acesta să fie unul consistent, transparent și cu beneficii.

      Astfel, urmează să  identificăm un set de modalități cum vom putea continua lucrurile bune pentru tineri  în regim  on-line, menite dezvoltării domeniului tineret în sector.

     Pretura sectorului Ciocana sprijină   tinerii în procesele de luare a deciziilor care  joacă  un rol vital în dezvoltarea lor proprie, dar și  în dezvoltarea comunității, să își dezvolte abilitățile esențiale de viață, precum și să promoveze acțiuni civice pozitive.

     Numai împreună, prin susținere reciprocă și colaborare productivă, vom reuși să realizăm și să implementăm proiecte de calitate pentru sectorul Ciocana.