Ședința Comisiei pentru situații excepționale din data de 12.03.2020

       Astăzi, 12 martie 2020, ora 14:00, în incinta Preturii sectorului Ciocana, s-a desfășurat ședința Comisiei pentru situații excepționale a sectorului Ciocana, condusă de către Pretorul sectorului Ciocana, Sinilga ȘCOLNIC.

       La ședință au participat membrii Comisiei pentru situații excepționale a sectorului Ciocana, reprezentanți ai serviciilor municipale specializate Î.M. Regia „Exdrupo”, Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”, ÎM „Servicii Locative” Ciocana, Detașamentul de pompieri și salvatori Ciocana, Inspectoratul de Poliție Ciocana, IMSP AMT Ciocana, Direcția educație, tineret și sport Ciocana și reprezentanți ai confesiunilor religioase din sector.

      Toți participanții la ședință au raportat despre măsurile întreprinse la prevenirea și diminuarea răspândirii virusului COVID-19.

       În limita competențelor, s-a solicitat reprezentanților cultelor religioase și celorlalți participanți la ședință excluderea întrunirilor în masă de ordin religios, cultural, științific, turistic, sportiv, social etc. la care participd mai mult de 50 de persoane.

       Totodată, s-a cerut ca orice caz de suspiciune să fie adusă la cunoștință imediat pentru o reacționare mai rapidă și aplicarea unor măsurilor speciale care se impun.