Sectorul Ciocana în acțiuni de salubrizare!

    În perioada 19–23 aprilie 2021 s-au desfășurat mai multe activități de curățenie în sectorul Ciocana. Acțiunile de salubrizare au fost efectuate în locuri publice, spații verzi și alte zone, de către angajații Preturii sectorului Ciocana împreună cu echipele serviciilor municipale, instituțiilor de învățământ, colegii, școli profesionale, sportivi, gestionari ai fondului locativ și voluntari.

    Astfel, au fost degajate mai multe terenuri și platouri de acumulare a gunoiului. În urma renovării a fost salubrizat și spălat pasajul subteran.

    Astăzi, 23 aprilie, în Parc–padurea „Râșcani”, în perimetrul străzii Mihail Sadoveanu (tronsonul cuprins între Igor Vieru – Prof. Ion Dumeniuc) s-a colectat gunoi menajer, plastic, hârtie și s-au evacuat 3 rute de gunoi. În acest scop pretura a acordat saci și mănuși la circa 110 participanți.

   O manifestare activă au avut-o sportivii de la Thai Boxing Club, antrenor Valentin Pascal și Consiliul local de tineret Ciocana, președinte Andreea Manole.

    Apreciem implicarea activă în acțiunile de salubrizare a tuturor cetățenilor, care și-au adus aportul considerabil în promovarea unui mediu sănătos pentru un viitor prosper!