Sectorul Ciocana în acțiune de plantare a copacilor și salubrizarea parcurilor

         Astăzi, data de 26 octombrie 2019, sectorul Ciocana a fost prezentă la Campania Națională de Înverzire „Un arbore pentru dăinuirea noastră”. La aceast exercițiu ecologic au luat parte 505 persoane din care: conducerea sectorului, funcționarii preturii, agenți economici, serviciile municipale specializate, instituțiile publice și gestionarii fondului locativ.

          Au fost plantați 50 de arbori, salubrizat și evacuat gunoiul menajer din Parc-pădure „Râșcani”, segmentul str.Igor Vieru și str.Studenților. Totodată a fost salubrizat scuarul din str.Vadul lui Vodă de către angajații AMT Ciocana și acostamentul din str.Transnistria de către reprezentanții Î.M.„Lift Service”.

          Pretura sectorului Ciocana a acordat saci și mănuși, unități de transport pentru evacuarea gunoiului menajer acumulat. În final au fost evacuate 8 rute de crengi, vegetației, gunoi menajer cu 4 unități de transport.

          Îndemnăm pe toți cei care fac parte din acest oraș să participe activ la evenimentele ecologice ce vor avea parte în bilunarul de toamnă.