Scurte circuite, lungi râsete

  Cinci echipe talentate de la: Colegiul de Criminologie, Administrare și Drept „Valeriu Bujor” - Happy Nation, Centrul de Excelență în Energetică și Electronică - Circuit Genius, Școala Profesională Bubuieci - Start UP, Școala Profesională nr. 7 - Maximum și Școala Profesională nr. 10 – IPeȘePiștii, s-au confruntat în cadrul concursului de umor „Scurte circuite, lungi râsete”, oferind publicului un spectacol memorabil plin de râsete și voie bună.

  Evenimentul, unde spectatorii s-au bucurat de o seară plină de umor de calitate, a fost moderat de prezentatorul Sergiu Beznițchi și susținut de partenerii Farmacia Familiei, Cataleya, Panda-Tur și Teatrul Național „Eugene Ionesco”.

  Fiecare echipă a prezentat un program de sketch-uri, momente de improvizație, parodie și muzică umoristică, iar publicul a apreciat diversitatea și creativitatea concurenților, aplaudând frenetic fiecare moment reușit.

  Membrii juriului Ion Onța, consilier municipal, Elena Tomiță reprezentantul Direcției Cultură și Patrimoniu Cultural a Primăriei municipiului Chișinău, Andrei Dubceac, profesor la IP Liceul Teoretic „Waldorf”, Dorina-Beatrice Timciuc, actriță la Teatrul Național „Eugene Ionesco” și Sinilga Școlnic, Pretorul sectorului Ciocana, președintele juriului, au avut o misiune dificilă în desemnarea echipei câștigătoare.

  După o deliberare atentă, premiul pentru cel mai bun umor a fost acordat echipei IPeȘePiștii.

  Pretorul sectorului Ciocana Sinilga Școlnic a felicitat concurenții pentru prestația lor excepțională, menționând-ui cu diplome, trofee, cadouri și o excursie la Complexul turistic „Orheiul Vechi”.