Școala Profesională nr.7 în Campania de salubrizare

         Amplă acțiune de salubrizare a teritoriului și înverzire a Plaiului sub genericul „ Un arbore pentru dăinuirea noastră” s-a desfășurat astăzi, 7 noiembrie 2019 la Școala Profesională nr.7 din Chișinău. Circa 150 de elevi și cadre didactice/manageriale, echipați cu greble, mături și alte echipamente specifice acțiunii, au răspuns îndemnului Preturii sectorului Ciocana. Voluntarii au evacuat zeci de saci de gunoi și frunze uscate din perimetrul străzilor Maria Dragan și Vadul lui Vodă, Teatrul „Guguță” și AMT Ciocana, curățând mai multe căi de acces spre Școala Profesională nr.7. Astfel a apărut o nouă Alee Europeană a Tinerilor în preajma Zilei Naționale a Tineretului.
         Este important să conștientizăm că prin astfel de acţiuni demonstrăm implicare, responsabilitate şi că ne pasă de ceea ce este lângă noi, devenim mai buni, menţinem şi păstrăm curățenia.

         Pretorul sectorului Ciocana, Sinilga ȘCOLNIC, exprimă sincere mulțumiri participanților la campania ecologică care a avut grija de curățirea sanitară al mediului înconjurător.