Sarbătoarea Crăciunului în sectorul Ciocana

  Crăciunul este sărbătoarea care aduce o bucurie nemărginită în sufletele oamenilor de pretutindeni, de la cei mici și până la cei mai mari. Este ziua în care creștinii se reunesc în biserică și în familie pentru a celebra Nașterea Domnului Iisus Hristos.

   Sarbătoarea Crăciunului în sectorul Ciocana a fost marcată de obiceiuri precum colindele, cântecele de iarnă și darurile Moşului mult aşteptate de copiii, participanți la evenimentul „La mulți ani, Ciocana!”

     Am aflat cum și-ar dori tinerii să întâmpine această mare sărbătoare, intrând în dialog muzical cu studenți ai Colegiului Tehnic și discipoli ai Centrului de dans și vocal „SISNBRO”, care pe parcursul a două ore au adus bucuria Crăciunului în sufletele oamanilor.

   Sărbătoarea Naşterii Domnului a prilejuit administrației publice locale, Pretorului sectorului Ciocana Sinilga ȘCOLNIC și Vicepretorului Vadim HÎNCU, prezenți la sărbătoare, sa ureze sectorului, fiecărui blocuitor în parte, sănătate, prosperitate și un An Nou îmbelșugat.

   Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a intervenit în derularea evenimentului prin desfășurarea Caravanei Salvatorilor și Pompierilor din Republica Moldova. Potrivit IGSU, 26 de autospeciale de intervenție decorate cu luminițe de sărbătoare au format o coloană de tehnică specializată care au adus feeria sărbătorii de Crăciun în capitală.