Sărbătoare, zâmbet și culoare

  Copilăria este cea mai frumoasă parte a vieții. Este lipsită de griji, plină de jocuri, voie bună, prieteni, vacanțe frumoase și zâmbete.

  Un eveniment grandios dedicat sărbătorii Ziua Internațională a Copilului a continuat în sectorul Ciocana cu un program, în cadrul căruia au evaluat colectivele Do-Re-Mi-Show” de la Centrul de Creație a Copiilor „Ghiocel”, Liceul Teoretic „Ginta Latină”, Liceul Teoretic cu profil de arte „M. Berezovschi”, Studioul muzical „Seven Notes”.

  De asemenea, copiii, cu mic, cu mare, au participat după preferințele sale, la diverse ateliere de creație, master-class-uri și jocuri interactive, desen pe față.

  O experiență vizuală captivantă au trăit-o locuitorii sectorului, admirând expoziția talentaților copii de la Liceul Teoretic cu profil de arte „M. Berezovschi”, care a impresionat prin originalitatea ei.

  Totodată, de la sărbătoare nu au lipsit personajele îndrăgite din desene animate și povești, prezentate de către animatorii de la „Buburuza Mela”, care au interacționat cu micuții pe ritmuri de dans, distrându-i copios.

  Pe lângă urările de la mulți ani, adresate copiilor de ziua lor, au fost pregătite multe surprize pentru ei din partea organizatorului Pretura sectorului Ciocana, precum dulciuri, pufuleți, înghețată, apă, cadouri și bilete la un parc de distracții.

  Pentru colaborarea frumoasă, susținere și contribuția substanțială în buna organizare și desfășurare a sărbătorii, cu diplome și trofee au fost menționate instituțiile Direcția pentru protecția drepturilor copilului Ciocana, Uniunea Națională a Studentului și Tineretului din Moldova, S.R.L. „Incomvil-grup”, „Bonjour Cafe”.

  Evenimentul s-a bucurat de un real succes, astfel că aleea bd. Mircea cel Bătrân a fost arhiplină.

  Ce poate  fi mai frumos decât copii bucuroși și părinți fericiți?

  Echipa administrației publice locale are ca obiectiv principal să desfășoare o serie de evenimente pline de energie și entuziasm pe toată perioada estivală.

  Doar împreună facem fiecare eveniment unic.