Salubrizarea și amenajarea sectorului de către serviciile municipale din 07.09.2020

Pretura sectorului Ciocana continuă eforturile pentru a menține și îmbunătăți aspectul civilizat și urban al sectorului. Împreună  cu echipele serviciilor municipale desfășoară lucrări de întreținere a spațiilor verzi, activități de salubrizare a arterelor rutiere și zonelor intercartier.

Astăzi, 07 septembrie 2020, s-au efectuat lucrări de:

- salubrizare a stațiilor de așteptare a transportului urban de pasageri (86), trecerilor de pietoni, treptelor de acces, platourilor de acumulare a deșeurilor menajere (25), trotuarelor și parcărilor publice;

- degajare a terenurilor de gunoi de pe toate străzile, scuaruri, Pădurea-parc „Râșcani”;

- cosire manuală și mecanizată, evacuare a vegetației de pe bd. Mircea cel Bătrân, străzile Studenților, Nicolae Dimo, Vadul lui Vodă, prof. Ion Dumeniuc, Industrială, fâșii riverine Pădurea-parc „Râșcani”;

- tăierea crengilor cu emondorul pe bd. Mircea cel Bătrân;

- tăiere flori uscate, irigare flori pe bd. Mircea cel Bătrân, străzile Alecu Russo, Vadul lui Vodă.

Ca urmare a lucrărilor de salubrizare de pe ambele maluri ale râulețului Țiganca zilnic se evacuează deșeuri menajere, crengi, vegetație.

Pe parcursul zilei s-a intervenit cu o autospecială „HACO”' pe trotuarele publice din sector – bd. Mircea cel Bătrân, străzile Petru Zadnipru, Igor Vieru, Alecu Russo, Ginta Latină. 

Continuă lucrările de reconstrucție pe aleea bd. Mircea cel Bătrân, renovare a pasajului subteran din str. Alecu Russo, amenajare a terenului public adiacent bd. Mircea cel Bătrân 9.

Doar împreună putem avea sector curat și oraș la standarde europene!