Salubrizarea sectorului de către serviciile municipale din 26.08.2020

Pretura sectorului Ciocana continuă eforturile pentru a menține și îmbunătăți aspectul civilizat și urban al sectorului. Împreună  cu echipele serviciilor municipale desfășoară lucrări de întreținere a spațiilor verzi, activități de salubrizare a arterelor rutiere și zonelor intercartier.

Astăzi, 26 august 2020, s-au efectuat lucrări de:

- salubrizare a stațiilor de așteptare a transportului urban de pasageri (86), trecerilor de pietoni, treptelor de acces, a platourilor de acumulare a deșeurilor menajere (25);

- degajare a terenurilor de gunoi pe bd. Mircea cel Bătrân, scuaruri, Pădurea-parc „Râșcani”;

- cosire manuală și mecanizată, evacuarea vegetației de pe străzile Mihail Sadoveanu, Igor Vieru, Petru Zadnipru, Meșterul Manole, prof. Ion Dumeniuc, scuarul Ginta Latină;

- tuns gard viu bd. Mircea cel Bătrân;

- tăiere a crengilor cu emondorul pe str. Varnița;

- evacuare a crengilor de pe str. Uzinelor, Varnița;

- irigare flori, arbuști, arbori din bd. Mircea cel Bătrân, străzile Alecu Russo, Vadul lui Vodă;

- afânare a solului în trandafirii de pe bd. Mircea cel Bătrân.

Ca urmare a lucrărilor de curățire a malurilor râulețului Țiganca, de pe străzile Alcedar și Colonița zilnic se evacuează deșeuri menajere, crengi, vegetație.

Pe parcursul zilei s-a intervenit cu două autospeciale „HACO”' pe trotuarele din străzile Alecu Russo, Ginta Latină, Vadul lui Vodă, Meșterul Manole, Voluntarilor, bd. Mircea cel Bătrân. 

Continuă lucrările de reconstrucție pe aleea bd. Mircea cel Bătrân și renovare a pasajului subteran din str. Alecu Russo.

Doar împreună putem avea sector curat și oraș la standarde europene!