Salubrizarea sectorului de către serviciile municipale din 24.08.2020

Pretura sectorului Ciocana, împreună cu echipele serviciilor municipale, continuă lucrările de întreținere a spațiilor verzi, cât și activitatea de salubrizare a arterelor rutiere și zonelor intercartier.

Astăzi, 24 august 2020, au continuat lucrări de:

- salubrizare a stațiilor de așteptare a transportului urban de pasageri (86), trecerilor de pietoni, treptelor de acces, a platourilor de acumulare a deșeurilor menajere (25);

- degajare a terenurilor de gunoi pe toate străzile sectorului, scuaruri, Pădure-parc „Râșcani”;

- cosire manuală și mecanizată, evacuarea vegetației de pe străzile Uzinelor, Meșterul Manole, Transnistria, Vadul lui Vodă, Maria Drăgan, Alecu Russo, bd. Mircea cel Bătrân, scuarul Ginta Latină, parcările din străzile Prof. Ion Dumeniuc, Igor Vieru;

- combatere a ambroziei pe bd. Mircea cel Bătrân;

- irigare flori, arbuști, arbori din bd. Mircea cel Bătrân, străzile Alecu Russo, Vadul lui Vodă, Ginta Latină.

Ca urmare a lucrărilor de curățire a malurilor râulețului Țiganca, de pe străzile Alcedar și Colonița zilnic se evacuează deșeuri menajere, crengi, vegetație.

Pe parcursul zilei s-a intervenit cu două autospeciale „HACO”' pe trotuarele din străzile Alecu Russo, Mihail Sadoveanu, Petru Zadnipru, Igor Vieru, Prof. Ion Dumeniuc, bd. Mircea cel Bătrân. 

Continuă lucrările de reconstrucție pe aleea bd. Mircea cel Bătrân și renovare a pasajului subteran din str. Alecu Russo.

Doar împreună putem avea sector curat și oraș la standarde europene!