Salubrizarea sectorului de către serviciile municipale din 02.09.2020

Pretura sectorului Ciocana continuă eforturile pentru a menține și îmbunătăți aspectul civilizat și urban al sectorului. Împreună  cu echipele serviciilor municipale desfășoară lucrări de întreținere a spațiilor verzi, activități de salubrizare a arterelor rutiere și zonelor intercartier.

Astăzi, 02 septembrie 2020, s-au efectuat lucrări de:

- salubrizare a stațiilor de așteptare a transportului urban de pasageri (86), trecerilor de pietoni, treptelor de acces, platourilor de acumulare a deșeurilor menajere (25);

- degajare a terenurilor de gunoi pe bd. Mircea cel Bătrân, străzile Uzinelor, Meșterul Manole, scuiaruri;

- salubrizare a parcărilor publice din străzile Petru Zadnipru, Mihail Sadoveanu, Ginta Latină;

- cosire manuală și mecanizată, evacuare a vegetației de pe străzile Meșterul Manole, Uzinelor, bd. Mircea cel Bătrân, fâșii riverane Pădure-parc „Râșcani”;

- evacuare crengi de pe str. Nicolae Milescu-Spătarul, 25/1;

- îngrijire și irigare flori din bd. Mircea cel Bătrân, străzile Meșterul Manole, Uzinelor.

Ca urmare a lucrărilor de curățire a malurilor râulețului Țiganca, de pe străzile Alcedar și Colonița zilnic se evacuează deșeuri menajere, crengi, vegetație.

Pe parcursul zilei s-a intervenit cu două autospeciale „HACO”' pe trotuarele din străzile Vadul lui Vodă, Meșterul Manole, Alecu Russo, Ginta Latină, bd. Mircea cel Bătrân. 

Continuă lucrările de reconstrucție pe aleea bd. Mircea cel Bătrân și renovare a pasajului subteran din str. Alecu Russo.

Doar împreună putem avea sector curat și oraș la standarde europene!