Rezultatele concursului on-line ,,BOOKTRAILER FILM

      Pretura sectorului Ciocana în colaborare cu Instituția Publică Liceul Teoretic ,,Olimp” a desfășurat în perioada lunii martie prima ediție a concursului în regim online ,,BOOKTRAILER FILM”, care a avut drept scop promovarea lecturii ca mod de organizare a timpului liber și participarea activă a tinerilor în viața socială și culturală a comunității. Concursul s-a desfășurat în 2 etape: etapa insituțională și etapa de sector. Membrii comisiei au evoluat fiecare lucrare conform criteriilor și au apreciat buna pregătire a concurenților care au fost deosebiți de receptivi la tema concursului.

      Cei 24 de participanţii din rândul tinerilor și elevilor ajunși la etapa de sector au demonstrat, că sunt cei mai buni, că iubesc lectura și numai fiind îndrăgostit de ceva poți pune suflet în ceea ce faci. Printre laureații care au obținut performanțe frumoase putem nominaliza cu mîndrie deținătorii Premiului Mare Anastasia Carlova, LT ,,Ștefan Vodă”, Andreea Eni și Mădălina Anghel IPLT ,,Gaudeamus” și Locului I Nadejda Savin , IPLT ,,Gaudeamus”, Anastasia Jariuc și Melisa Vainrub, IPLT ,,Olimp”.

      De locul II, III și menţiuni s-au învrednicit elevii de la IPLT ,,Olimp”, IPLT ,,Gaudeamus”, IPLT ,,Constantin Negruzzi”, IPLT ,,Budești” și IPLT ,,Dacia”. Învingătorii au fost menționați cu cadouri de preț și diplome din partea Preturii sectorului Ciocana.

      Сoncursul a oferit participanţilor oportunitatea de a-și dezvolta competențele culturale și artistice, de a-și expune gândurile și ideile despre cărțile îndrăgite, rolul lecturii în formarea cititorului ca personalitate.

     Pretura sectorului Ciocana, exprimă sincere felicitări tuturor participanților și mulțumiri profesorilor care i-au pregătit cu dăruire. Totodată, apreciem înalt susținerea și colaborarea frumoasă cu instituțile de învățământ din sector care au contribuit la promovarea concursului în rândul tinerii generații.