Reluarea circulației rutiere pe tronsonul de drum din str. Podul Înalt

       Pretura sectorului Ciocana informează că de vineri, 21 februarie,  curent, a fost reluată circulația rutieră pe tronsonul: str. Uzinelor -  str. Otovasca al străzii Podul Înalt, din preajma depozitului avariat,  situat pe str. Uzinelor, 9.

Astfel, serviciile municipale de profil au dezinstalat indicatoarele  rutiere de suspendare a circulației auto pentru a permite accesul  transportului și au executat lucrări de salubrizare și reparație curentă  a carosabilului pe tronsonul menționat.  

Deblocarea tronsonului de drum din str. Podul Înalt a fost posibilă  ca urmare a intervenției primarului general, Ion Ceban, care a solicitat  agentului economic privat să urgenteze rezolvarea problemei clădirii  avariate.  

La 10 februarie a.c., proprietarul imobilului a contractat servicii  pentru demolarea celor două nivele superioare ale clădirii, care  prezentau pericol de surpare. Lucrările au constat în demontarea  grinzilor, acoperișului și a zidăriilor de la etajele 4 și 5.

Menționăm că anterior autoritățile municipale au restricționat  temporar circulația pe o porţiune din strada Podul Înalt pentru a evita  pericolele de accidentări în preajma imobilului avariat.