Putere și frumusețe

Toată lumea cunoaște că sportul aduce o gamă variată de beneficii organismului uman, așa încât se recomandă să facem mișcare zilnic, indiferent de vârsta pe care o avem. Când avem timp liber, un mod minunat de a-l petrece este încercarea de a face lucruri noi. Un obicei deosebit pe care îl poți adopta, este mișcarea fizică regulată.

Pe 07 august, invitații la acțiunea „Putere și frumusețe” au avut ocazia să facă sport în aer liber în compania antrenorilor AO „APOLLO” la dispozitivele fitness, nou instalate pe aleea bd.Mircea cel Bătrân.  Sportivi profesioniști au demonstrat master-class la tracțiune la bara fixă și ridicarea halterelor. Publicul din sector a avut posibilitatea să  admire performanța sportivă  la ridicarea halterelor a  Xeniei Barschi și Cristinei Reu, care au demonstrat  rezultate dorite ale aspectului fizic într-un mod sănătos și eficient, îndemnând doamnele să practice cultura fizică și sportul.

În plus, Pretura sectorului Ciocana, organizatoarea evenimentului, a pregătit și surprize participanților la master-class: sportivii au primit diplome pentru demonstrare și implicare, iar copii din public și familiile tinere care au acceptat provocarea de a participa la exercițiile fizice au primit diplome și cadouri.

 Pentru că sedentarismul este o problemă a societății contemporane, sportivii Asociației Obștești „APOLLO” au sfătuit locuitorii sectorului să rezerve câteva minute din timpul liber pentru sport sau mișcare în aer liber!

 Pretura sectorului Ciocana, inițiatoarea proiectului „Putere și frumusețe”va veni în continuare cu noi provocări pentru locuitorii sectorului.