Principalele greșeli în management

  Managementul s-a transformat în ultimele decenii într-un set complex de cunoștințe și abilități, grafice și formule, inovații și produse software.

  În acest context, funcționarii Preturii sectorului Ciocana au avut oportunitatea de a participa la un training foarte interesant și relevant „Principalele greșeli în management și aspectele importante în construirea unui sistem de management folosind standardele internaționale”, prezentat de Ilia Kleiman, expert calificat de Uniunea Federală Germană de Experți în domeniul Managementului Calității și Organizarea Producției, administrator al ÎCS „Green Invest”.

  Circa patru ore cei prezenți în sală s-au familiarizat cu principiile sistemului de management, modalitățile de elaborare și implementare a strategiei de dezvoltare, cum se realizează managementul proceselor, proiectelor, cunoștințelor etc, fiecare aspect abordat fiind însoțit de diverse exemple practice.

  Seminarul practic a oferit posibilitatea angajaților preturii de a-și evalua și aprofunda cu adevărat cunoștințele în domeniul gestionării proiectelor, cât și aplicarea practicilor internaționale de realizare a acestora la toate etapele lui.