Prin creaţie oferim revelaţie

Pretura sectorului Ciocana, în colaborare cu Consiliul Local de Tineret a desfăşurat în perioada 05-25 mai concursul literar online de poezie,creaţie proprie , cu genericul "Ce mă poate face fericit?"
Concursul a avut ca scop stimularea interesului copiilor pentru lectură, creativitate, promovarea tinerelor talente. Participanţilor le-a reuşit să-şi exprime sentimentele care îi fac fericiţi: dragostea în toate aspectele ei, prietenia, starea de bine, încrederea în viitor, succesele individuale etc.

Totalurile concursului şi evenimentul de premiere a laureaţilor a avut loc pe data de 2 iunie în incinta Preturii sectorului Ciocana. Marele Premiu i-a fost oferit Alexandrei RONDAREV, IPLTPA “Mihail Berezovschi”.

De Locul I s-au învrednicit:
- Maxim GUVIR, IPLTPA “ Mihail Berezovschi”
- Gabriela PRODANIUC, IPLT “Orizont”
- Lăcrimioara DINU, colegiul “Mondostud ART”
- Mihaela ROGOJA,
- Andreea PASTRAMA.

Cu Locul II au fost apreciaţi:
- Octavian BEŢ, IPLTPA “ Mihail Berezovschi”
- Cătălina GROSU, cl. IV, Gimnaziul- grădiniţa Cruzeşti
- Alexandra ROTARU, IPLTPA “Mihail Berezovschi”
- Alisa MÎRZENCO, IPLTPA “Mihail Berezovschi”
- Cătălina BORODACHI, IPLT “Budeşti”
- Mihail MOŞNEAGA

Locul III le-a revenit participanţilor:
- Dorina Buruian, IPLT “Ştefan - Vodă”
- Artiom CEBAN,
- Daniela DOMBROVSCHI, IPLTPA “Mihail Berezovschi”
- Nicolai TOPAL, IPLTPA “Mihail Berezovschi”
- Gabriel PREGUZA
- Mihail MELNIC
- Gabriela COTOMAN
- Mădălina GROSU


Deţinătorii locurilor premiate au fost menționați cu Diplome şi cadouri oferite de Pretura sectorului Ciocana, iar Premiul Mare a fost acordat de librăria "Librarius".
Mulţumim mult CLTC pentru ghidarea concursului.
În aceeaşi ordine de idei, Pretorul sectorului Ciocana, Sinilga ŞCOLNIC, sub patronajul căreia  a fost desfăşurat concursul, adresează sincere felicitări şi mulţumiri participanţilor care ne reprezintă sectorul pentru prestaţie, efort şi dăruire, care sunt un exemplu pentru semeni şi pentru noi, maturii.

Selecte cuvinte de gratitudine pentru părinţi şi profesori, care prin instruire şi educaţie vă ghidează spre înălţimile frumosului.
Succese şi realizări frumoase în continuare!