Prima zi de vacanță cu impresii plăcute

   Pretura sectorului Ciocana, în activitatea sa, acordă o atenție primordială bunei organizări a odihnei și timpului liber pentru copii.

   În acest context sâmbătă, 23 octombrie 2021, a fost organizată o excursie la „Grădina Zoologică” și Parcul de distracții „Valea Trandafirilor” pentru 50 copii de la centrele comunitare din cadrul Direcției Protecției Drepturilor Copilului Ciocana. Copiii au fost asigurați cu transport gratuit, acces liber la intrare, cu produse de cofetărie și igienă.

   A fost o bucurie nemaipomenită și o experiență distractivă atât pentru copii, cât și pentru părinții și pedagogii care i-au însoțit. Ei au avut posibilitatea să interacționeze cu animalele, care i-au captivat și să-și arate dragostea pentru natură.

   Totodată, este de menționat faptul că s-au respectat toate măsurile antipandemice impuse de prevederile Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică.

    Pentru aportul și contribuția la realizarea proiectului au fost decernate diplome dlui Eugen Balan, președintele Uniunii Naționale a Tineretului și Studenților din Republica Moldova, ÎM „Grădina Zoologică„ și ÎM „ Direcția parcurilor cultură și odihnă”.

   Pretorul sectorului Ciocana Sinilga ȘCOLNIC, susține și încurajează implementarea proiectelor destinate activităților distractive și educative pentru copii și exprimă gratitudine întreprinderilor municipalității.