Premierea învingătorilor Campionatului la înot

  La 7 mai s-a desfășurat ultima zi a Campionatului deschis la înot al sectorului Ciocana. La competiția organizată cu susținerea Primarului General Ion Ceban, au participat peste 300 concurenți de la Școala sportivă specializată de polo pe apă „Gh. Osipov”, Școala sportivă specializată de polo pe apă „Delfin”, Școlile sportive specializate nr. 6 și nr. 8, Școala sportivă de înot și fotbal pentru copii și juniori nr. 11, Liceul Teoretic cu profil sportiv nr. 2, Liceul internat municipal cu profil sportiv, Școala sportivă a Ministerului Educației și Cercetării, Clubul „Dinamo”, Școala „Aquaterra”, Școala sportivă de înot din or. Tiraspol.

  Învingătorilor le-au fost înmânate diplome și medalii, iar campionii, care au acumulat cel mai mare punctaj, au fost menționați cu cupe speciale, conform categoriilor de vârstă:

- Fete:

* 2008 și mai mari – Anastasia Bosisto;

* 2009-2010 – Maria Corlateanu;

* 2011 și mai mici – Sofia Florința;

- Băieți:

* 2008 și mai mari – Dan Siminel;

* 2009-2010 – Alexander Carp;

* 2011 și mai mici – Artenii Lungu;

  Pretorul sectorului Ciocana Sinilga Școlnic a adresat felicitări directorului școlii sportive Sergiu Postica, întreg colectivului de antrenori și discipolilor săi, pentru participare activă la competițiile care promovează modul sănătos de viață în rândul generației în creștere.