Pregătiri către Ziua Sportivului

                                                                                Sportul e viaţă, aşa cum e şi iubirea sau educaţia

                                                                                Fă loc pentru toate în viaţa ta.


  În sectorul Ciocana au început pregătirile către „Ziua Sportivului”. Au fost invitați la masa rotundă de discuții școlile sportive, cluburile sportive și de fitness.

   Ordinea de zi:

   1. Organizarea și desfășurarea Zilei Sportivului în sectorul Ciocana;

  2. Diverse (plan succint pentru lunile de vacanță a copiilor, iunie, iulie și august), pentru o colaborare mai fructuoasă și benefică pentru cetățeni și generația viitorului.

  Au participat: Școala sportivă specializată de înot și fotbal nr. 11, „Alex-do” școala sportivă, „Aquaterra” Sport School, Clubul Ring Boxing „Combat”, Clubul „Body Boom Gym”, Fight Club „Pantera”, Zsport Fitness Club, Clubul Apollo, Club sportiv de Taekwondo, Club Jiu Jitsu, IP LTPS nr. 2 Arte Marțiale, Asociația „Viitorul”.

  În cadrul acestei mese rotunde au avut loc diferite propuneri de desfășurare a Zilei Sportivului în sector, dar reieșind din posibilitățile cluburilor sportive și cu susținerea Preturii sectorului Ciocana, s-a hotărât ca acest eveniment să fie desfășurat la 20 mai curent pe aleea bd. Mircea cel Bătrân cu prezentarea tuturor cluburilor sportive.

  Pretorul sectorului Ciocana Sinilga Școlnic salută modul sănătos de viață și îndeamnă toate cluburile sportive și de fitness pentru a participa la această sărbătoare. Astfel de evenimente cultural-sportive, promovează modul sănătos de viață și susțin tinerii sportivi din sector.