Onorăm muncitorii dedicați!

  Sub conducerea Primarului General al municipiului Chișinău Ion CEBAN și cu efortul nemijlocit al angajaților întreprinderilor municipale și asociațiilor fondului locativ, sectorul Ciocana, realizând schimbări semnificative, marchează o nouă etapă în evoluția sa.

  Într-un gest de apreciere a contribuției lor inestimabile, cu prilejul sărbătorilor Ziua lucrătorului din gospodăria comunală și Ziua Internațională a Familiei, Pretura sectorului Ciocana, în parteneriat cu Î.M. Centrul Național de creație Satul moldovenesc Buciumul, a organizat un eveniment inedit cu artiști talentați, muzică folclorică și momente emoționante.

  Totodată, Administrația publică locală a acordat diplome de gratitudine angajaților serviciilor municipale și membrilor asociațiilor fondului locativ, ca o formă de recunoaștere a implicării lor active în proiectele de dezvoltare și înfrumusețare a sectorului.

  „Diplomele oferite sunt nu doar un simbol al recunoștinței noastre, ci și o manifestare a respectului și aprecierii pentru munca voastră deosebită. Fiecare dintre voi a adus o contribuție esențială la frumusețea și funcționalitatea comunității noastre, iar acest spectacol a fost o mică modalitate de a vă arăta cât de mult contează eforturile voastre”, a subliniat Sinilga ȘCOLNIC, Pretorul sectorului Ciocana.