O seară inedită la teatru

  „Fiți sănătos, Domnule!” a fost genericul minunatului spectacol dedicat Femeilor în prag de sărbătoare, care s-a desfășurat  în seara zilei de 3 martie 2023 la Teatrul Național „Eugene Ionesco”, organizat de Pretura sectorului Ciocana sub egida Primăriei municipiului Chișinău.

   Peste 300 doamne invitate, din diverse domenii de activitate, împreună cu actorii desăvârșiți, au trăit sentimente profunde despre concepte valoroase ce tratează teme actuale privind relațiile interumane, bani, stereotipuri, iubire.

  Sinilga ŞCOLNIC, Pretorul sectorului Ciocana, aduce sincere mulțumiri administrației  în persoana regizorului și directorului Petru Vutcarău și actorilor  pentru prestația de excepție, accentuând importanța teatrului în viața noastră, care ne ajută sa devenim oameni cu o cultură bogată. Acest cadou oferit de administrația publică locală distinselor doamne este unul pe potrivă și binevenit.

   Având în vedere colaborarea frumoasă și întru intensificarea relațiilor pe viitor dintre autoritatea publică locală cu Teatrul Național „Eugene Ionesco”, Sinilga Școlnic a fost menționată cu Diplomă de Apreciere pentru promovarea culturii naționale.

  O primăvară caldă, liniștită, plină de zâmbete şi bucurii, căci Măria sa FEMEIA le merită din plin. La mulți ani!