O excursie de neuitat !

   Unul din obiectivele primordiale ale Preturii sectorului Ciocana este colaborarea  frumoasă cu instituțiile publice din sector și municipiu pentru buna organizare a odihnei și timpului liber al copiilor.

  În comun cu Uniunea Națională a Studenților și Tineretului din Moldova, în parteneriat cu Întreprinderea Municipală „Grădina Zoologică”, Direcția Parcurilor de Cultură și Odihnă, Întreprinderea Municipală Regia Transport Electric Chișinău, s-a desfășurat a II-a ediție a proiectului de dezvoltare socială, odihnă activă și promovare a modului sănătos de viață  în rândurile generației în creștere.

   În acest context, 60  de copii din instituțiile preuniversitare din sectorul Ciocana au avut parte astăzi de o excursie cu familiarizarea speciilor de animale, care trăiesc pe teritoriul Republicii Moldova și nu numai, mediul lor de viață, hrana.

    Prin acest sejur oferit gratis copiilor urmărim ca scop dezvoltarea atitudinii umane față de faună, dorința de protejare a naturii.

   Excursia a continuat la Parcul Valea Trandafirilor cu o distracție activă în aer liber, care a întărit relațiile de prietenie între copii.

    Mulțumim partenerilor pentru realizarea acestui proiect minunat.