O distracție de poveste

  Pretura sectorului Ciocana a organizat pentru copiii din cadrul instituțiilor de educație timpurie și centrelor comunitare o sărbătoare interesantă și plină de agrement.

  Programul zilei a fost unul de amploare: distracții la caruselurile amplasate în scuarul Palatului de cultură a Feroviarilor, excursie la Grădina Zoologică, invitație-cadou la spectacol „Scufița Roșie”, jocuri și activități la complexul comercial Jumbo.

  A fost o zi plină de bucurie, înconjurată cu căldura și dragostea celor apropiați. Evenimentul face parte din cadrul Programului dedicat Zilei Internaționale a Copilului.

  Sinilga ȘCOLNIC, Pretorul sectorului Ciocana, adresează sincere mulțumiri partenerilor Uniunea Națională a Studentului și Tineretului din Moldova, ÎM „Grădina Zoologică”, Regia transport electric Chișinău, inclusiv Parcul de troleibuze nr. 3, S.R.L. „Dinastia Aventura”, S.R.L. „Moto Lunaparc” la realizarea acestei activități binevenite, pentru că copiii sunt viitorul nostru, iar noi cu toții avem datoria și responsabilitatea să contribuim la dezvoltarea lor armonioasă.