Noi suntem răspunzători de-al planetei viitor!

  Echipa de entuziaști „GREEN TEAM”, din cadrul Centrului de Excelență în Energetică și Electronică,  cu deviza ,,Noi suntem răspunzători de-al planetei viitor!”, sunt gata să rezolve unele probleme ecologice la nivel local.

  Deoarece trăiesc în această comunitate și le pasă de aspectul estetic, de natura înconjurătoare, membrii echipei au convenit astăzi să desfășoare activități de curățare și salubrizare a teritoriului adiacent instituției.

  Evenimentul face parte în cadrul proiectului Global Youth Service Day – 2023 și în contextul Campaniei de salubrizare de primăvară, lansată de Primarul General al municipiului Chișinău Ion Ceban.

  Totodată, voluntarii vor crea și răspândi postere despre păstrarea curățeniei și ocrotirea spațiilor verzi. În proiect vor fi implicați circa o sută de elevi. Nu este exclus, pe parcurs, să adere tot mai mulți elevi, profesori, locatari. Cine vor fi beneficiarii? Întreaga comunitate. Când e curat, frumos și verde în jur, se bucură toți. Cel mai fericit beneficiar este, totuși, natura. Căci fără ea, nici viață n-ar exista. 

  Pretura Ciocana, în calitate de partener, încurajează și susține implicarea în astfel de proecte a Centrului de Excelență în Energetică și Electronică, care promovează responsabilitatea civică și importanța activităților de voluntariat.

  Mulțumim celor care s-au alăturat campaniei de ecologizare a orașului nostru.