NECROLOG - Anatolie SARACUȚA (1957 - 2020)

Colectivul preturii sectorului Ciocana anunță cu profundă îndurerare despre trecerea la cele veșnice a domnului Anatolie SARACUȚĂ (21.09.1957-06.08.2020) pretor al sectorului Ciocana între anii 1994-2001.

Anatolie SARACUȚĂ a reușit să-și creeze un nume desăvârșit în sectorul Ciocana, demonstrând mereu energie, pusă întotdeauna în slujba cetățeanului, adevărului și muncii necontenite în administrația publică locală. Principialitatea, onestitatea, decența, profesionalismul și receptivitatea l-au caracterizat pe Anatolie SARACUȚĂ în viața de fiecare zi. Exemplul său de a-și servi municipiul, exigența, capacitatea de a rezolva sarcinile atribuite au servit ca exemplu pentru multi funcționari și cetățeni.

Un om dedicat muncii, dascăl devotat meseriei, care a reușit să fie alături de colegii de breaslă în ceea ce înseamnă formare profesională, performanță în carieră, iubire de neam, iubire de țară.

Suntem profund îndurerați de această pierdere enormă și în momentele de mare tristețe, transmitem condoleanțe și compasiune familiei îndurerate, colegilor și tuturor celora care l-au cunoscut pe Anotolie SARACUȚĂ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Domnul Anatolie SARACUȚĂ va fi condus pe ultimul drum, sâmbătă 08 august 2020. Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu o vor putea face la ora 11.00, corpul neînsuflețit al căruia se va afla și va fi înhumat în lăcașul Bisericii „ Nașterea Maicii Domnului”,str.Ginta Latină,14.